25 нояб. 2007 г., 16:54

Капчици 

  Поэзия » Любовная
1452 0 40

 

 

                   Къпят се очите ми

                   в капчици роса,

                   красиво ми е...

 

                                    

                   Къпят лицето ми

                   снежинки разтопени,

                   нежно ми е...

 

                                    

                   Къпят се мислите ми

                   в капки от дъжда,

                   чисто ми е...

 

                                    

                   Къпе се душата ми

                   в светена вода,

                   свято ми е...

 

                                    

                   Къпя се цяла

                   в твоя сълза,

                   любов е това...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??