9 авг. 2007 г., 22:55

Капка жива 

  Поэзия
638 0 3
... Стопи се... дали не угасна?
Не, тук е... все още съм жадна...
Все още съм приказка бяла,
която от залеза е ослепяла...
Все още жадувам, мечтата
рисувам...
Все още съм жива... А ти,
покажи ми...
Рисуваш ли още дъжда...
Мечтаеш ли още зора?

© Анелия Кирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??