13 февр. 2009 г., 10:54

***(капка лъч) 

  Поэзия
790 0 24

 

Капка лъч в кафето ти
(наместо мляко)
приутрин съм.
Облачета пяна
по ръба на чашата.
И… дъх по дъх
ме вкусваш.
До дъх отпиваш ме.

Разсъмва ли…

Ухае на горещо изгревът -
арабика и
                 сладост…

 


© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??