Feb 13, 2009, 10:54 AM

***(капка лъч) 

  Poetry
792 0 24

 

Капка лъч в кафето ти
(наместо мляко)
приутрин съм.
Облачета пяна
по ръба на чашата.
И… дъх по дъх
ме вкусваш.
До дъх отпиваш ме.

Разсъмва ли…

Ухае на горещо изгревът -
арабика и
                 сладост…

 


© Дора Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??