2 мар. 2007 г., 09:09

Капка (незабелязана) 

  Поэзия
939 0 6
Тежко бреме със себе си ли носиш,
че толкоз силно умееш да раняваш,
не знаеш ли как красиво е
от любимия човек да просиш,
много да вземаш,
но и страшно много да се стремиш да даваш.




Не виждаш ли, че той умира да те зърне прелъстена,
не обаче в стона на любовната прегръдка,
умира да те види от него смъртно заразена,
да отпиваш от душата му с наслада всяка глътка.

© Ясен Куманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??