2.03.2007 г., 9:09 ч.

Капка (незабелязана) 

  Поезия
938 0 6
Тежко бреме със себе си ли носиш,
че толкоз силно умееш да раняваш,
не знаеш ли как красиво е
от любимия човек да просиш,
много да вземаш,
но и страшно много да се стремиш да даваш.




Не виждаш ли, че той умира да те зърне прелъстена,
не обаче в стона на любовната прегръдка,
умира да те види от него смъртно заразена,
да отпиваш от душата му с наслада всяка глътка.

© Ясен Куманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??