8 апр. 2020 г., 16:36  

Дъжд 

  Поэзия » Любовная
362 0 0

За теб мечтая...всеки ден...

За лъчи напразно се боря,

че от теб съм отделен

и нищо не мога да сторя.

 

И в клетка съм заключен,

окови имам на сърце,

от самота безкрайно измъчен

и напразно протягам ръце.

 

Но мълчаливо понасям туй,

вече зрял съм мъж,

но бурята в душата чуй -

гръмотевици и силен дъжд...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??