5 дек. 2014 г., 22:01

Кардиопатия по Шопен 

  Поэзия » Другая
567 0 0


достигам

прекъсната графика

вятър в зъбите

история в друга стая

от устните ми се сипе пясък

а ти си господар на черно палто

куче и начало

плюс

остатък от къща двуетажна разбира се

клавиши и половин сърце

и фантазия по презумпция

където решиш косите ми

зад огледало

съм нощ в скулите ти

излязла на тайна разходка

сърдечен разрив

по второто петолиние

в трудно спазени контури

а ти си господар на земя

обсебена от магнитни бури

червило и страх

плюс

остатък от лилаво кралско разбира се

пиано и половин сърце

достигам

прекъсната графика

другото е просто  история

която трябва да бъде разказана

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??