достигам
прекъсната графика
вятър в зъбите
история в друга стая
от устните ми се сипе пясък
а ти си господар на черно палто
куче и начало
плюс
остатък от къща двуетажна разбира се
клавиши и половин сърце
и фантазия по презумпция
където решиш косите ми
зад огледало
съм нощ в скулите ти
излязла на тайна разходка
сърдечен разрив
по второто петолиние
в трудно спазени контури
а ти си господар на земя
обсебена от магнитни бури
червило и страх
плюс
остатък от лилаво кралско разбира се
пиано и половин сърце
достигам
прекъсната графика
другото е просто история
която трябва да бъде разказана
© Зорница Николова Todos los derechos reservados