Този текст за песен, е написан за рок инструментала „Оопс-2”, чийто автор е margen (Мартин Генчев). При негово желание му давам пълни права да използва моя текст за създаване на песен. Ето и линк към мелодията:
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=311619
От 16 sec. до 1min.
Имам в джоба
само два-три гроша...
Карма имам
ни добра – ни лоша...
Нямам в джоба
даже два-три гроша...
Карма нямам
ни добра – ни лоша...
Всичко в света,
струва пара –
кармата също
си има цена...
Ще изляза
утре на площада –
парламента
ще държа в блокада...
Писна ми
от тлъсти депутати –
от балкански
евро-тарикати...
Стига така
в нашта страна,
да ни тропосват
с фалш и лъжа!
От 1min. и 23 sec. до 1min. и 45 sec.
Имам си една мечта, голяма –
сутрин да не псувам всяка мама,
на лъжливите ни политици,
на дрогираните с наркотици...
Искам страна
с нова съдба,
по-уредена
от тази, сега!
От 2 min. и 36 sec. до 2 min. и 58 sec.
Имам в джоба
само два-три гроша...
Карма имам
ни добра – ни лоша...
Нямам в джоба
даже два-три гроша...
Карма нямам
ни добра – ни лоша...
Всичко в света,
струва пара –
кармата също
си има цена...
© Бостан Бостанджиев Все права защищены