May 17, 2014, 3:28 PM

Карма (Текст за рок песен "Oops-2") 

  Poetry » Civilian
472 0 2

Този текст за песен, е написан за рок инструментала „Оопс-2”, чийто автор е margen (Мартин Генчев). При негово желание му давам пълни права да използва моя текст за създаване на песен. Ето и линк към мелодията:

 

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=311619

 

От 16 sec. до 1min. 

 

Имам в джоба

само два-три гроша...

Карма имам

ни добра – ни лоша...

 

Нямам в джоба

даже два-три гроша...

Карма нямам

ни добра – ни лоша...

 

Всичко в света,

струва пара –

кармата също

си има цена...

 

Ще изляза

утре на площада –

парламента

ще държа в блокада...

 

Писна ми

от тлъсти депутати –

от балкански

евро-тарикати...

 

Стига така

в нашта страна,

да ни тропосват

с фалш и лъжа!

 

От 1min. и 23 sec. до 1min. и 45 sec.

 

Имам си една мечта, голяма –

сутрин да не псувам всяка мама,

на лъжливите ни политици,

на дрогираните с наркотици...

 

Искам страна

с нова съдба,

по-уредена

от тази, сега!

 

От 2 min. и 36 sec. до 2 min. и 58 sec.

 

Имам в джоба

само два-три гроша...

Карма имам

ни добра – ни лоша...

 

Нямам в джоба

даже два-три гроша...

Карма нямам

ни добра – ни лоша...

 

Всичко в света,

струва пара –

кармата също

си има цена...

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодарско за посещението! То с велосипед ще е по-добре мадамата, качена на рамката на колелото без рамка.
  • Представям си "чопъра" как боботи
    може...и някоя мадама...да има
    зад гърба ти...
Random works
: ??:??