5 нояб. 2011 г., 18:35

Картичка 

  Поэзия
426 0 2

Картичка

 

Едно море от картичка ме гледа,

изрязано във подходящ формат,

но бреговете му - два къси реда,

към хоризонт напразно се стремят!

 

Напразно бързат и вълните сини,

напразно вдига се прибоят бял -

те няма да достигнат тези дюни,

които фотографът е видял.

 

Но сладък е пък този малък опит

да погледнем през гладките стени

и да видим море от много обич

как идва картичките да смени!

© Даниела Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??