16 мар. 2011 г., 21:16

Картина 

  Поэзия
484 0 0

Препускам с вятъра към долината на стремежа и пустошта.

Яздейки бриза на лъчите на изгряващото слънце,

мечтаейки да бъде както преди.

Прекосила морета и планини,

отъпкала свои пътеки, стигайки до върха,

до истинска наслада, до спомена на всичко, което е било.

Разбрала за невероятния копнеж и светлия късмет да бъда сред най-добрите,

да достигна несъвършенството, оставила мъката и страха зад себе си

и претърпяла  пълна промяна на обстоятелства и хора.

Разкрила същността на вселената, на истинската реална мечта:

Един ден всеки се завръща у дома!

© Валиша Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??