Препускам с вятъра към долината на стремежа и пустошта.
Яздейки бриза на лъчите на изгряващото слънце,
мечтаейки да бъде както преди.
Прекосила морета и планини,
отъпкала свои пътеки, стигайки до върха,
до истинска наслада, до спомена на всичко, което е било.
Разбрала за невероятния копнеж и светлия късмет да бъда сред най-добрите,
да достигна несъвършенството, оставила мъката и страха зад себе си
и претърпяла пълна промяна на обстоятелства и хора.
Разкрила същността на вселената, на истинската реална мечта:
Един ден всеки се завръща у дома!
© Валиша Всички права запазени