2 февр. 2010 г., 21:14

Картина 

  Поэзия » Философская
600 0 11

Изгарящо утро – картина

На фона
зора червена,
изгрява, 
изпепелява
човешки
невярващи
души, 
самота…

Космоса вечен ти погледни,
звездни звезди ти открий
и запомни, човеко земен,
ти на остров сред звезди
си роден,
и затова...

Поспри – събуди се, 
времето…
единица – секунда
живот
върви!

29.01.10г.

© Сириус Надежда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??