13 сент. 2007 г., 23:26

Картина, рисувана с въглен. 

  Поэзия
863 0 10
В думите вярваш ли още?
Крещяни, изплакани, скрити,
изхвърлени в бездната нощна,
рисувани с кръв по стените?
В ръцете усещаш ли нежност,
уют, топлината на ласките?
Даряват ли пак безметежност,
събират ли сребърни капки?
В очите отсрещни потъваш ли,
забравяйки своите нужди,
изпълнен с копнежи за бъдеще?...
.................
Картини, рисувани с въглен...

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??