27 июл. 2013 г., 14:11

Катарзис 

  Поэзия » Другая
435 1 0

Блъскам се в стена от въпроси.

А върху ми падат камари отчаяние.

Мечтите ми, наивни и боси,

се удавят в кладенци от мълчание.

 

Пробождат ме до кръв страховете ми.

Задушава ме безумна тревога.

Треперят от безсилие ръцете ми.

Да се владея - просто не мога.

 

Вдишвам болка и несигурност.

Преглъщам ревност и съмнения.

Потъвам в пълна дезориентираност,

изгубена във притеснения.

 

Ще се събудя от този кошмар.

И ще спра във Ад да горя.

Трябва. Мога. И ще се справя.

Ще успея да се възродя.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??