12 сент. 2007 г., 22:19

Катарзис 

  Поэзия
427 0 6
 

Катарзис


Гларуси млади изпират

сивите си камизолки

и на бриза ги простират.

А морето посивява.

Северен вятър отвява

летни тревоги и болки.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??