Леко топло и гальовно
Си флиртуваме с годините
Те окръглените милите
Собственост на вечността милионна
Ни се отдават с всеки ден от дните си
И ни ръкополагат благосклонно
Огънати от святост сме понесли
Товари с лакомства недадени
Надмогнали страстта и вопъла на гладните
В танц със строги правила унесени
Понякога нагоре във вселената
С надежда из звездите търсим себе си
© Дух на лютеницата Все права защищены