Катастрофа
Пиян шофьор помита
наквасен друг такъв.
И двамата комити
окъпани са с кръв.
А страшното е тука,
че сгазилите лука
по принцип не загиват,
но чужд живот затриват.
Така от две ракийци,
привидно безобидни,
превръщат се в убийци
на хората невинни.
© Марин Цанков Все права защищены