17 июл. 2009 г., 14:57

Като... 

  Поэзия » Белые стихи
989 0 18

Като камбанен звън...                    Като топло лято...

събудил тишината!                        Като зимата студена...

    

     Като птичи глас...                          Като пролетта...

     повикал пролетта!                         прераждаща ни изведнъж


          Като разцъфнaл еделвайс                Като есента...

          във планината...                                   рисуваща във мене


               Като изгряваща                                    с аромат на вино

               след дъжд дъга!                                      и на зряла ръж!

 

 

 

                                          


                                           Като стон...

                                           сподавен в тишината

 

                                                Като небе...

                                                обсипано с звезди

 

                                                     Като капчици роса...

                                                     в тревата 

 

                                                          Като магия...

                                                          Като орис...

                                                         

                                                               Всичко си...!

 

 

 

На Иво

17.07.2008 год.

                                                         

© Емануела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??