29 нояб. 2008 г., 10:18

Като безценно диамантено колие... 

  Поэзия » Любовная
1060 0 1


Като безценно диамантено колие...

 

Боже, спри сълзите ми горещи,
нека тези да ми бъдат за последно...
За Коледа не искам подаръци - вещи,
а нещо наистина силно, потребно.

Едно сърце за мен да забие,
да ме топли само с усмивка
и под елхата най-неочаквано да се свие
красива любов в несравнима обвивка.

С мен да я нося винаги, Боже,
като безценно диамантено колие,
но тази година Те моля да не отложиш,
както последните две.

Сега Ти пиша почти месец по-рано,
за да можеш добре да прецениш
кое за мен е най-подходящото рамо,
когато мен оцениш.

Аз вярвам и ще чакам твоето Чудо
и знам, че за мен ще го сътвориш.
Две сърца да забият лудо
за Коледа очаквам да ми подариш...

 

29.11.2008 г.
03:38 ч.
К. СТР.

© Красимира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • На Коледа стават чудеса, не защото така се говори или защото трябва да вярваме в магията на празника, а защото те просто се случват. Пожелавам ти най-истинското чудо. И на всеки друг, който го чака.
Предложения
: ??:??