Като дете да бъда със очи,
отворени широко към Света;
сърцето ми да грее в светлина,
ръцете да създават красота.
Със вяра да живея всеки ден –
защита срещу хули и неволи;
да намирам смисъл във живота,
да не губя смелостта и волята си!
Със ръце, готови за прегръдка
да посрещам всеки Божи ден;
птици във душата ми да пеят,
животът ми да е от обич озарен!...
© Радослава Антонова Все права защищены
Честит Джулай на всички откровенци!