13 янв. 2011 г., 13:36

Като дреха 

  Поэзия » Любовная
762 0 4

Топла и суха съм.

Неомачкана. Изпъната до крайност.

Като дреха.

Залезът по брадичката ти

напира за поредното откачане...

Топла и суха съм. Неомачкана.

Изпъната до крайност. Като дреха.

Не ме носи през прага,

от простора не ме свличай!

За да имаш винаги

нещо ново за обличане.

 

© Цветелина Бояджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??