Топла и суха съм.
Неомачкана. Изпъната до крайност.
Като дреха.
Залезът по брадичката ти
напира за поредното откачане...
Топла и суха съм. Неомачкана.
Изпъната до крайност. Като дреха.
Не ме носи през прага,
от простора не ме свличай!
За да имаш винаги
нещо ново за обличане.
© Цветелина Бояджиева All rights reserved.