13.01.2011 г., 13:36 ч.

Като дреха 

  Поезия » Любовна
760 0 4

Топла и суха съм.

Неомачкана. Изпъната до крайност.

Като дреха.

Залезът по брадичката ти

напира за поредното откачане...

Топла и суха съм. Неомачкана.

Изпъната до крайност. Като дреха.

Не ме носи през прага,

от простора не ме свличай!

За да имаш винаги

нещо ново за обличане.

 

© Цветелина Бояджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??