Нови крила разгръщам, приготвям се да полетя.
Дълго време чаках, страдах, изгарях в пепелта.
Издигнах се! И нов живот ме чака, готова съм да си простя.
Възкръснах като феникс и скоро няма да умра!
С надежда напред продължавам. Полет към любовта.
От сега натам ще бъда силна и няма начин да се съкруша!
© Мартинес Все права защищены