Jun 14, 2012, 10:18 PM

Като феникс 

  Poetry » Other
772 0 1

Нови крила разгръщам, приготвям се да полетя. 

Дълго време чаках, страдах, изгарях в пепелта. 

Издигнах се! И нов живот ме чака, готова съм да си простя. 

Възкръснах като феникс и скоро няма да умра! 

С надежда напред продължавам. Полет към любовта. 

От сега натам ще бъда силна и няма начин да се съкруша! 

© Мартинес All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??