20 дек. 2022 г., 13:15

Като копнеж… 

  Поэзия » Любовная
247 2 2

Красива си. Като дете,

което днес се смее и не плаче.

И паяче, което си плете –

дома със малки крачки.

 

Жестока си. Като копнеж,

който все умира и възкръсва.

И пламъкът, роден в звездите днес

е с твоята любов, която търся…

© Небесен Владетел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??