Красива си. Като дете,
което днес се смее и не плаче.
И паяче, което си плете –
дома със малки крачки.
Жестока си. Като копнеж,
който все умира и възкръсва.
И пламъкът, роден в звездите днес
е с твоята любов, която търся…
© Небесен Владетел All rights reserved.