6 нояб. 2011 г., 22:24

Като милувка лека 

  Поэзия » Любовная
680 0 5

С лиричен звук се ражда песента

в душата ти – красива, нежна, млада:

римувайки, с любов ще го вплета

в устойчивите тонове на лада!

 

Да бях те срещнал някога преди,

за да съм с теб и с обич да те имам!

Нелепо е!... Виж – есен подрани,

а неусетно приближава зима!

 

Усмихвайки се, младата любов

ме спира сред житейската пътека,

изричайки най-топъл благослов:

"Обичам те!"– като милувка лека!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??