Nov 6, 2011, 10:24 PM

Като милувка лека 

  Poetry » Love
681 0 5

С лиричен звук се ражда песента

в душата ти – красива, нежна, млада:

римувайки, с любов ще го вплета

в устойчивите тонове на лада!

 

Да бях те срещнал някога преди,

за да съм с теб и с обич да те имам!

Нелепо е!... Виж – есен подрани,

а неусетно приближава зима!

 

Усмихвайки се, младата любов

ме спира сред житейската пътека,

изричайки най-топъл благослов:

"Обичам те!"– като милувка лека!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??