29 авг. 2012 г., 20:09

Като море, забравено на плажа 

  Поэзия
549 0 1

Като море, забравено на плажа,
говоря си с отворените миди,
събирам си вълните - уморените,
на мъртвите вълнения не вярвам,
че са вродени, волни своеволия
и не потъвам в пясъка от мъка,
и не подпетвам ситните си стъпки
към изгрева, защото ще се съмне,
дори да не очаквам слънцето
като усмивка на приятел,
в която се завръщам утешена.

© Милена Филипова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??