8 авг. 2008 г., 20:14

Като нож изваден от кания!... 

  Поэзия » Гражданская
955 0 17

 

 

      Като нож изваден от кания!...

 

 

 

Като нож изваден от кания

уверен в себе си вървя!...

В живота не една стихия

съумях да укротя...

 

 

Под стъпките земята стене,

небето го разпрах с глава!

Чудесното ми настроение

ще бъде с мен докрай света!!!...

 

 

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??