Като нож изваден от кания!...
Като нож изваден от кания
уверен в себе си вървя!...
В живота не една стихия
съумях да укротя...
Под стъпките земята стене,
небето го разпрах с глава!
Чудесното ми настроение
ще бъде с мен докрай света!!!...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени