4 янв. 2011 г., 22:02

Като нова 

  Поэзия
450 0 6

 

завързах клуп и обесих

самотата -

стига ме е мъчила -

виси като боксова круша

сълза не пророних...

сега съм със себе си сама

и със звуците

от които се задъхвам -

разпиляват се като листа

от небесни градини

докосват се

като кристал при обреден тост -

звъни на любов

с моето ухание...

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??