16 нояб. 2012 г., 13:39

Като перце 

  Поэзия » Другая
511 0 0

Може всичко лошо да забравиш,

имаш ли добро сърце.

По течението все едно да се оставиш,

да си плуваш весело като перце.

© Росица Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??