Nov 16, 2012, 1:39 PM

Като перце 

  Poetry » Other
444 0 0

Може всичко лошо да забравиш,

имаш ли добро сърце.

По течението все едно да се оставиш,

да си плуваш весело като перце.

© Росица Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??