28 янв. 2007 г., 20:21

Като послание 

  Поэзия
865 0 13

Като искрящи, разлудували се електрони -
тъй хаотично магнетични, своеволни -  
се движим по нeписани свои закони
и даже да творим опитваме като поети -


мига да запечатаме, и на листи красотата
да я споделим с всеки, спрял се тук до нас,
поеми пишем за децата и пъстротата на дъгата,
но можем и да плачем с болката на другия до нас...


А онези, които не разчитат нежните послания,
написани от романтични наши души и сърца,
все тъй ще се лутат в световната груба материя 
от сила покварени - от мъка и злоба, и от мъстта.


Животът ни може да бъде добър и чудесен,
ако рамо до рамо закрачим по белия свят,
приели и отдали обичта на другия до себе си
с единствено послание - да пребъде Любовта!

                                            

© Петя Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??