23 февр. 2010 г., 15:44

Като устни... Из "Сънуват ли птиците?" 

  Поэзия » Любовная
566 0 0

  Не заспива само луната,

кроткият вятър люлее завеса,

изтъкана от люляк и бели звезди.

Две очи в тишината говорят,

длани се сплитат…

Примира нощта.

Като устни отворен прозорец

шепне за обич… и сребърен бриз.

Пръсти прокрадва по голото рамо,

посипани плахо със моите коси.

© Мария Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??