Свещ съм. Запали ме
сякаш за последно.
А после, ако искаш,
остави ме да горя.
И когато си отидеш,
в самота ще се топя.
Целуни ме. Като че
целуваш за последно.
А после, ако искаш,
остави ме да мълча.
Прегърни ме. Може
да ни няма сутринта.
Рани ме за последно.
От упор ме простреляй,
право в моите гърди.
Когато си заминеш,
знай, след тебе даже
празнотата ще кърви.
© Александър Все права защищены