10 июл. 2012 г., 00:44

Казано накратко 

  Поэзия » Другая
1522 0 32


Ако нямаш нищо,

сподели го с някой,

може да излезе нещо!

 

 

Без значение е в кое стадо си,

ако не си с любимата си овца!

 

 

Ако животът ти е

с краката нагоре –

научи се да ходиш на ръце!

 

 

2010,

Julie

© Юлия Димитрова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??