Jul 10, 2012, 12:44 AM

Казано накратко 

  Poetry » Other
1530 0 32


Ако нямаш нищо,

сподели го с някой,

може да излезе нещо!

 

 

Без значение е в кое стадо си,

ако не си с любимата си овца!

 

 

Ако животът ти е

с краката нагоре –

научи се да ходиш на ръце!

 

 

2010,

Julie

© Юлия Димитрова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??