Не търся пристан,
а гориво.
Фенер хартиен
ще запаля
и ще изпратя
скритите послания
за споделена обич,
смислен път
и вярна цел.
Нека го поеме залезът,
море с безветрие
и птичи хор в пустинята.
Имам точно три желания.
Но само днес
ще получиш указания
как да удържиш победата
над вродената ми мнителност,
жертвоготовност и
стремеж към
самонаказание...
Щом се потопиш в очите ми,
от сърцето ми ще ти припари.
Бял дим ще се извие,
защото ти ще си избраният.
Имам само три желания.
© Росилина Хесапчиева Все права защищены