10 нояб. 2013 г., 12:16

Китара 

  Поэзия » Любовная
646 0 3


КИТАРА

Шепти 
китарата 
в нощта. 
Не. Не шепти... 
навява спомен 
в мрака. 
Във спомена сме аз и ти, 
и ъгълът-раздяла, 
чакащ ни. 

Във спомена е тишина - 
ненужна, 
тягостно-крещяща. 
В очите ти - една жена - 
във твоята 
любов 
пораснала. 




© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??