27 мар. 2015 г., 09:41

Китен 2014 

  Поэзия » Другая
404 0 0

От морето слънцето изплува
и към небосвода се въздигна !
И побърза да ни развълнува ,
като дружелюбно ни намигна !

 

Сетне отвисоко вторачѝ се
в прелестите земни , пищни , китни
и с очѝ - по детски ненаситни ,
от съпреживяното опѝ се !

 

Слънцето с небето разделѝ се
и залезе някак тъжновàто ...
Мило слънце , утре пак родѝ се
и дарѝ ни нова глътка лято !!!

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??