27.03.2015 г., 9:41 ч.

Китен 2014 

  Поезия » Друга
407 0 0

От морето слънцето изплува
и към небосвода се въздигна !
И побърза да ни развълнува ,
като дружелюбно ни намигна !

 

Сетне отвисоко вторачѝ се
в прелестите земни , пищни , китни
и с очѝ - по детски ненаситни ,
от съпреживяното опѝ се !

 

Слънцето с небето разделѝ се
и залезе някак тъжновàто ...
Мило слънце , утре пак родѝ се
и дарѝ ни нова глътка лято !!!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??