23 сент. 2011 г., 22:41

Клевета 

  Поэзия » Другая
467 0 2

                                                     Клевета

Голям маскарад

е тук сега хора 

бродят с маски

без душа и лица

 

 

Пак клевета крещят

срещу нечия доброта

Как да надкрещя

сега аз това

 

 

И да предпазя моята

или твоята доброта

 

 

© Мина Конарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??