Sep 23, 2011, 10:41 PM

Клевета 

  Poetry » Other
466 0 2

                                                     Клевета

Голям маскарад

е тук сега хора 

бродят с маски

без душа и лица

 

 

Пак клевета крещят

срещу нечия доброта

Как да надкрещя

сега аз това

 

 

И да предпазя моята

или твоята доброта

 

 

© Мина Конарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??