8 дек. 2010 г., 21:23

Ключ към душата 

  Поэзия » Любовная
810 0 0



Не търси у мен богиня,
аз не вярвам в чудеса...
не търси у мен утеха,
нямам време за тъга.
Не търси отминал спомен,
няма място за това,
не търси у мен надежда,
аз не съм желание, мечта.
Не търси игра за бройка,
бързам, няма спирка,
просто отмини,
кукла потърси.
Ако искаш да съм твоя,
ето - ключ ти давам аз,
отключи сърцето мое,
влез в душата, опознай я
и тогава ти ела.

© Ели Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??